Zoeken

Achraf Hakimi zonder Hiba Abouk op The Best FIFA Football Awards

1 maart 2023 - 12:00 - Sport

©

Achraf Hakimi was maandag aanwezig op het gala ’The Best FIFA Football Awards’, samen met zijn teamgenoten Kylian Mbappé en Lionel Messi van PSG. Zijn vrouw, Hiba Abouk, was niet aanwezig.

Slechts enkele uren voor het begin van de awarduitreiking berichtte Le Parisien dat de Atlas Leeuw van verkrachting werd beschuldigd en dat het parket een onderzoek had ingesteld.

Lees ook: Achraf Hakimi van verkrachting beschuldigd

Een 24-jarige vrouw heeft afgelopen weekend bij de politie melding gedaan van verkrachting door Achraf Hakimi. Ze weigerde echter een klacht in te dienen. Het parket heeft de zaak onmiddellijk in behandeling genomen vanwege de ernst van de feiten en de bekendheid van de beschuldigde. Hakimi zou het vermeende slachtoffer via Instagram hebben leren kennen en haar zaterdag bij hem thuis hebben uitgenodigd, terwijl zijn vrouw en kinderen op vakantie waren in Dubai. Daar zou hij de jonge vrouw seksueel hebben misbruikt.

Lees ook: Achraf Hakimi in Fifa-elftal van het jaar

Achraf Hakimi heeft op dit moment nog niet gereageerd op de beschuldigingen. Ondanks de situatie was hij aanwezig op The Best FIFA Football Awards waar de beste voetballers van het jaar werden beloond. Hakimi was zelf genomineerd voor een award en werd opgenomen in het FIFA-elftal van het jaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team