Zoeken

Abdessamad Ezzalzouli draagt doelpunten op aan Achraf Hakimi en Munir El Haddadi

11 april 2023 - 22:00 - Sport

©

Abdessamad Ezzalzouli is dit seizoen in topvorm en bloeit op bij Osasuna. Zaterdag scoorde de Marokkaanse aanvaller twee doelpunten tegen Elche (2-1) in La Liga.

Abdessamad Ezzalzouli droeg sterk bij aan de overwinning van Osasuna op Elche (2-1) afgelopen zaterdag in het El Sadar-stadion in het Spaanse Pamplona. Met zijn twee doelpunten in de 71e en 84e minuut gaf de Marokkaanse aanvaller zijn team de voorsprong in een moeilijke wedstrijd tegen Elche.

Lees ook: Abdessamad Ezzalzouli wordt één van de beste spelers in Europa

"Het tweede doelpunt was ... Ik denk niet dat ik het opnieuw zal doen, maar het was een geweldig doelpunt. Er zullen er nog meer komen. Volgend jaar, enkel God weet het", zei Abde Ezzalzouli in een interview met DAZN. De manier waarop hij zijn tweede doelpunt vierde, viel sterk op. Hij legde zijn reactie uit. "Hakimi en Munir, mijn teamgenoten van het Marokkaans elftal, vroegen me om het te doen als ik doelpunten zou scoren. Het ding met de telefoon is voor een vriend."

Lees ook: Abde Ezzalzouli krijgt bijnaam "Marokkaanse Messi"

Het laatste thuisdoelpunt van Osasuna in het El Sadar-stadion voor deze wedstrijd werd ook gescoord door de Marokkaan, tegen Athletic Club (1-0) in de Copa del Rey op 1 maart.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team