Zoeken

Ziyech reageert lachend op niet-selectie Marokkaans elftal

28 augustus 2021 - 10:00 - Sport

©

Hakim Ziyech is één van de spelers die bondscoach Vahid Halilhodzic niet selecteerde voor de volgende twee WK-kwalificatiewedstrijden van Marokko tegen Soedan en Guinee. Een beslissing die een grote glimlach toverde op het gezicht van de Marokkaanse international.

Ziyech zal niet meespelen in de komende WK-kwalificatiewedstrijden van 2022. Zijn naam komt niet voor op de lijst van bondscoach Vahid Halilhodzic voor de volgende twee wedstrijden van de Atlas Leeuwen tegen Soedan en Guinee.

Lees ook: Chelsea weigert Hakim Ziyech af te staan voor wedstrijden Marokko

Hoewel het klopt dat de terugkeer van de Marokkaanse international naar de nationale ploeg zeer twijfelachtig is omwille van de coronapandemie, is het toch ook een feit dat Marokko en Guinee, de twee gastlanden van de volgende wedstrijden van de Atlas Leeuwen, niet op de rode lijst van de Premier League staan. Beide landen staan op de oranje lijst, terwijl spelers enkel een reisverbod hebben gekregen om te spelen voor nationale teams in landen op de rode lijst.

Nadat hij op de hoogte werd gebracht van zijn niet-selectie, reageerde Hakim Ziyech op zijn Instagram-account met een op zijn zachtst gezegd hilarische post. Een grote smiley! De Chelsea-aanvaller scoorde voor Marokko namelijk 16 doelpunten in 35 wedstrijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team