Zoeken

Vahid Halilhodzic wil Marokko kwalificeren voor WK

2 september 2021 - 15:40 - Sport

©

Bondscoach Vahid Halilhodzic sprak woensdag met de media in het Moulay Abdellah sportcomplex in Rabat. De coach van de Atlas Leeuwen herinnerde eraan dan zijn belangrijkste doel sinds zijn benoeming, de kwalificatie is van het Marokkaans elftal voor het WK-2022 in Qatar.

De Frans-Bosnische coach blijft ervan overtuigd dat de Atlas Leeuwen de capaciteit hebben om zich voor het wereldkampioenschap voetbal in 2022 te plaatsen. Halilhodzic heeft zelf al enige ervaring met wereldkampioenschappen. Hij kwalificeerde in het verleden Algerije, Ivoorkust of nog Japan. Als het hem lukt om ook Marokko te kwalificeren dat zal hij een persoonlijk record bereiken.

Lees ook: Atlas Leeuwen begonnen met training voor WK-2022

Vahid Halilhodzic heeft tijdens de persconferentie ook laten weten dat de spelers van het Marokkaans elftal in topvorm zijn en dat er nog verder wordt gewerkt om hen nog sterker en competitiever te maken, vooral op aanvallend niveau.

Marokko speelt deze donderdag tegen Soedan en volgende dinsdag tegen Guinee in Conakry. Beide wedstrijden zijn onderdeel van de kwalificatiereeks voor het WK-2022 in Qatar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team