Zoeken

Hakim Ziyech dient Vahid Halilhodzic van antwoord

3 september 2021 - 16:20 - Sport

©

Hakim Ziyech heeft via sociale media de stilte doorbroken na de beschuldigingen die de bondscoach van het Marokkaans elftal tegen hem heeft uitgesproken. Op zijn Instagram-account reageerde de Chelsea-speler op de verklaringen van Vahid Halilhodzic.

"Als je de volgende keer iets zegt, vertel dan de waarheid," schreef de 28-jarige aanvaller op Instagram. De middenvelder van Chelsea verwees naar de persconferentie die Vahid Halilhodzic gaf, waarin hij zei dat de niet-selectie van de speler te wijten was aan zijn gedrag tegenover het nationale team.

Lees ook: Bondscoach Marokko: "Ziyech houdt niet van werken" (video)

"Hakim Ziyech heeft een gedrag dat niet passend is voor een speler van het nationale team en een speler die leiderschap moet tonen. Het team staat boven iedereen. Niemand kan het nationale team gijzelen. Het is voor het eerst in mijn carrière dat ik zo’n teleurstellend gedrag zie," zei de Frans-Bosnische coach.

Vahid Halilhodzic besloot Hakim Ziyech niet opgeroepen voor de eerste twee wedstrijden van de Atlas Leeuwen in de kwalificatie voor het wereldkampioenschap voetbal van Qatar 2022. Het niet oproepen van een speler veroorzaakte niet eerder zoveel ophef.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team