Zoeken

Zanger Slimane presenteert zijn prachtige villa in Marrakech (video)

11 augustus 2023 - 17:49 - Cultuur

©

Slimane heeft een luxueuze villa met zwembad laten bouwen in Marrakech, waar hij graag tijd doorbrengt met zijn dochter Esmeralda.

Zodra zijn agenda het toelaat, bezoekt Slimane, een van de coaches van het programma "The Voice Kids" uitgezonden op de Franse televisiezender TF1, zijn villa in Marrakech om aangename momenten door te brengen met zijn dochter Esmeralda. De 33-jarige zanger is de buurman van zangeres Vitaa, met wie hij verschillende duo-albums heeft opgenomen, meldt Pure People.

Lees ook: Artiesten Slimane en Vitaa bekronen succes met huis in Marrakesh

In een video die gedeeld is op sociale media, geeft Vitaa een inkijkje in het interieur van Slimane’s luxueuze villa, inclusief de keuken en het grote zwembad. "Voelen we ons hier niet goed? Je huis is mooi. We zijn buren, jullie weten het niet, maar ik woon hier. Dus dat is voor het leven", verklaarde ze in de video.

Lees ook: Zanger Slimane viert doop dochter in Marrakech

Slimane besloot zich in oktober 2020 in zijn villa in Marrakech te vestigen, na de lockdown in Parijs vanwege de Covid-19-pandemie. "Een beetje geluk in deze gekke wereld", schreef hij toen op sociale media.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team