Zoeken

Artiesten Slimane en Vitaa bekronen succes met huis in Marrakesh

17 januari 2021 - 16:00 - Cultuur

©

Op 11 januari heeft de National Union of Phonographic Publishing (SNEP) op zijn Twitter-account een lijst van de belangrijkste albumverkopen in het jaar 2020 gepubliceerd. Zowel de verkoop van CD’s en LP’s als de digitale verkoop van muziek zijn meegerekend in de resultaten. De artiesten Slimane en Vitaa, die vanwege hun gezamenlijke album hoog op de lijst staan, hebben zichzelf op een cadeau in Marrakesh getrakteerd om hun succes te vieren.

Het album Versus van Vitaa en Slimane staat op de eerste plaats met 347.500 fysieke verkopen (416.940 verkopen via streaming in de periode van januari tot december 2020). Op het album staan verschillende hits zoals "Ca ira" en "Avant toi". In augustus 2019 werd het album uitgebracht en in oktober 2020 werd hij opnieuw uitgebracht onder de titel Versus: Chapter 2, met tien extra nummers. Versus 1 en 2 waren samen goed voor ongeveer 576.000 verkopen, meldt Public.

Om het succes van hun samenwerking te vieren hebben beide artiesten zichzelf getrakteerd op een huis in Marrakesh, een stad waar Vitaa en Slimane al regelmatig te vinden zijn. De rode stad is in trek bij toeristen van over de hele wereld, en het feit dat het drie uur vliegen is vanaf Parijs maakt het extra aantrekkelijk voor de twee zangers.

Vitaa en Slimane behoren met hun nieuwe woningen in Marrakes, tot de grote groep artiesten die de rode stad hebben uitgekozen om een tweede huis te kopen. Ook de artistieke vriendin van Vitaa, de voormalige rapster Diam’s, heeft een vakantiewoning in Marrakesh.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team