Zoeken

Zanger Slimane viert doop dochter in Marrakech

29 april 2022 - 10:20 - Cultuur

©

Drie maanden na de geboorte van zijn dochter koos de Franse zanger Slimane voor de stad Marrakech om woensdag de doop van zijn dochter Esmeralda te vieren.

Sinds de geboorte van zijn dochter, loopt zanger Slimane over van geluk. Hij is meestal discreet, maar deelt nu toch regelmatig foto’s van zijn dochtertje op sociale media. De Franse artiest vierde de doop van zijn dochter Esmeralda op woensdag in Marrakech, omringd door zijn familie. Slimane deelde een foto van het evenement waarop hij traditionele Marokkaanse kleding draagt. Zijn dochtertje is in het roze gekleed en er staan ook drie schapen op het plaatje. "Het is vandaag je doopsel mijn dochter, ik hou van je", schreef hij erbij.

Lees ook: Pas bevallen zangeres Vitaa herstelt in Marrakech

Op een andere foto van de Frans-Algerijnse zanger staat de kleine Esmeralda in een rode gandora (traditionele jurk) tijdens haar henna-ceremonie. Op nog andere foto’s staan familieleden en sfeerbeelden van de ceremonie en de muziekgroep die het feest opluisterde.

Lees ook: Artiesten Slimane en Vitaa bekronen succes met huis in Marrakesh

Esmeralda werd te vroeg geboren. De zanger kondigde dit aan met een mengeling van vreugde en droefheid. "Ik ben enerzijds heel blij met wat ik nu ga aankondigen, maar anderzijds ook verdrietig, omdat ik nooit heb gedacht dat ik het op deze manier zou aankondigen. Ik ben vader geworden van een ongelooflijk klein meisje, een kleine engel, die bijna twee maanden te vroeg is geboren en al een maand in het ziekenhuis ligt", aldus Slimane.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team