Zoeken

De droomvakantie van Oprah Winfrey in Marrakech (video)

23 juli 2023 - 18:45 - Cultuur

©

Oprah Winfrey, beroemde Amerikaanse televisie- en filmproducente en -presentatrice, heeft zichzelf een paar dagen vakantie in Marrakech gegund, waar ze onvergetelijke momenten heeft beleefd.

Oprah Winfrey zal haar korte vakantie in Marokko niet snel vergeten. In een lange videoboodschap die ze zaterdag op haar sociale netwerken publiceerde, kon ze haar geluk niet op na twee vakantiedagen in Marrakech, de favoriete bestemming van wereldsterren. Wandelen, ontdekken, zingen, dansen... De beroemde tv-presentatrice had niet beter kunnen dromen.

Lees ook: Will Smith in Tanger voor trouwfeest Adil El Arbi (foto’s)

"Ik heb twee prachtige dagen doorgebracht in Marrakech, in Marokko, wat niet genoeg tijd was om zo’n prachtige cultuur te ontdekken. Maar ik heb de Souk Semmarine kunnen ontdekken, een heerlijke, spannende maaltijd in een Marokkaanse tent kunnen nuttigen, de kunst van het tapijt maken kunnen leren (vooral hoe ze door vrouwen worden gemaakt) en de hele nacht kunnen dansen!", schrijft Oprah Winfrey, Marokko bedankend "voor dit moment van zielsvervulling".

Lees ook: Oprah Winfrey wil het dagelijks leven van Marokkanen filmen

Oprah Gail Winfrey, beter bekend als Oprah Winfrey, werd geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi. Als televisie- en filmproducente en -presentatrice, actrice, literair criticus en uitgeefster van Amerikaanse tijdschriften, is ze vooral bekend om haar talkshow The Oprah Winfrey Show, geproduceerd door haar eigen bedrijf Harpo Productions in Chicago. Door de jaren heen is de bijna zeventigjarige presentatrice de eerste Afro-Amerikaanse miljonair geworden en een van de rijkste en meest invloedrijke mediapersoonlijkheden ter wereld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team