Zoeken

Bekende Amerikaanse zanger zet zijn Marokkaanse huis te koop (foto’s)

18 augustus 2023 - 21:00 - Wereld

©

David Draiman, de leadzanger van de Amerikaanse band Disturbed, zoekt een koper voor zijn prachtige Spaans-Marokkaanse villa nabij Miami. Hij kocht het pand in 2022 voor een bedrag van 5,22 miljoen dollar.

"Iemand geïnteresseerd in een mooi huis in Pinecrest, Florida? Nee, mijn account is niet gehackt. Dit ben ik. Het is van mij lol", grapte David Draiman in een bericht dat hij in mei op sociale media plaatste. Na een vraagprijs van 5,75 miljoen dollar in januari en 5,5 miljoen dollar in mei, is de verkoopprijs van zijn Spaans-Marokkaanse villa nu vastgesteld op 5,19 miljoen dollar. Hij kocht het pand van 6583 vierkante voet, gelegen op 12650 SW 77th Ave in de buitenwijken van Miami, in maart 2022 voor 5,22 miljoen dollar.

Lees ook: Neef Koning Mohammed VI verkoopt villa in Beverly Hills (foto’s)

Het Spaans-Marokkaanse landhuis beschikt over een professionele keuken, een buitenkeuken, een bioscoop, een wijnkelder, een binnenplaats, een koi karper vijver en een wenteltrap die leidt naar een lagune zwembad, evenals tal van entertainmentruimtes. De hoofdslaapkamer leidt naar een uitzonderlijke privéterras.

Lees ook: Amerikaanse miljardair verkoopt penthouse met Marokkaanse plafonds

David Draiman had eerder huizen in Honolulu, Austin, Chicago en in de wijken Northridge en Sherman Oaks in Los Angeles. De zanger, die geboren is in een orthodox-joodse familie in New York, is onlangs na elf jaar huwelijk gescheiden van Lena Yada-Draiman, met wie hij een 9-jarige zoon, Samuel, heeft.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team