Zoeken

Youssef En-Nesyri: 30 miljoen euro of niets

7 maart 2022 - 10:20 - Sport

©

Youssef En-Nesyri, die dit seizoen niet in topvorm is, zou Sevilla FC volgend seizoen al kunnen verlaten. De Atlas Leeuw speelt momenteel bij de Spaanse club en maakt een goede kans om in de Premier League te belanden.

Sevilla FC maakt een spectaculair seizoen door in La Liga en staat tweede ondanks blessures van Youssef En-Nesyri, Suso en Lamelain. Fichajes gelooft dat de Marokkaanse spits, die de afgelopen seizoenen beter presteerde, nog steeds een van de meest begeerde spitsen van de Premier League is.

Lees ook: Hervé Renard vol lof over Ziyech, Hakimi en En-Nesyri

De afgelopen maanden stond Youssef En-Nesyri in de belangstelling van Arsenal en Newcastle, die denken dat de Marokkaan kan uitblinken in de Engelse competitie, waar een fysieke en directe speelstijl mogelijk is.

Arsenal wil zijn aanval versterken en hoopt onder meer op de komst van En-Nesyri. De Marokkaanse aanvaller heeft echter veel aan waarde ingeboet na zijn blessure en slechte vorm. Newcastle ziet eveneens een groot potentieel in de Marokkaanse speler en onderhandelt met Sevilla over een transfer.

Lees ook: Sevilla weigert 30 miljoen euro voor Youssef En-Nesyri

Youssef En-Nesyri zou Sevilla na het einde van het seizoen kunnen verlaten. Het bestuur van de club heeft al aangekondigd van plan te zijn om afscheid van hem te nemen. De club weigert de Marokkaanse spits echter te laten gaan voor minder dan 30 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team