Zoeken

Hervé Renard vol lof over Ziyech, Hakimi en En-Nesyri

28 oktober 2021 - 11:20 - Sport

©

In een interview met SNRTnews, sprak de voormalige bondscoach van Marokko, Hervé Renard, over de prestaties van Achraf Hakimi, Hakim Ziyech en Youssef En-Nesyri, zowel bij hun clubs als in de nationale ploeg. Voor de Franse technicus gaan de drie spelers voorop door hun enorme wil om te slagen, ondanks de tegenslagen en teleurstellingen die inherent zijn aan elke professionele carrière in het voetbal.

Hervé Renard vertelt dat Achraf Hakimi een speler is die een enorm potentieel heeft voor zijn jonge leeftijd. Sinds zijn komst bij PSG heeft hij zichzelf in alle wedstrijden die hij heeft gespeeld bewezen, ook al zijn zijn prestaties soms afhankelijk van de collectieve prestaties van het team. "Het is gemakkelijker om Achraf Hakimi te bekritiseren dan om de grote sterren van PSG te becommentariëren, maar het is een feit dat Achraf één van de beste fullbacks ter wereld is," zei Renard.

Lees ook: Thomas Tuchel verdedigt Hakim Ziyech

Wat Hakim Ziyech betreft, benadrukte de voormalige bondscoach de ongemakkelijke situatie van de speler bij Chelsea. Daar heeft hij te maken met een enorme concurrentie. Herve Renard is er ook heilig van overtuigd dat de moeilijkheden van Ziyech met zowel Tuchel als Halilhodzic uiteindelijk een goede afloop zullen krijgen. "Laten we hem wat tijd geven. Hakim zal de kans krijgen om te laten zien dat hij nog steeds een geweldige speler is die dingen ziet die weinig spelers kunnen voorspellen. Zijn vermogen om belangrijke passes te geven zal Chelsea goed van pas komen, daar ben ik zeker van".

Lees ook: Sevilla weigert 30 miljoen euro voor Youssef En-Nesyri

Met betrekking tot de sterspits van Sevilla, Youssef En-Nesyri, ziet Hervé Renard zijn gelijk bevestigd, hij riep hem immers een paar jaar geleden op voor de Atlas Leeuwen. "Als ik hem zie spelen dan denk ik bij mezelf dat de verdedigers het moeilijk gaan hebben. Ik ben erg trots op de carrières van Achraf, Hakim en Youssef. Ik heb het geluk gehad om drie spelers te coachen die aan de top van het wereldvoetbal staan."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team