Zoeken

Sevilla verkoopt Youssef En-Nesyri

20 december 2022 - 16:00 - Sport

©

Sevilla FC wil Youssef En-Nesyri verkopen. De club wil gebruik maken van zijn goede prestaties met Marokko op het WK om een hoge verkoopprijs te eisen. De marktwaarde van de speler wordt geschat op ongeveer 25 miljoen euro.

De Marokkaanse spits is een vaste waarde in de ploeg van Walid Regragui. Hij speelde een belangrijke rol in het historische succes van de Atlas Leeuwen in Qatar. Tijdens het toernooi scoorde Youssef En-Nesyri twee doelpunten. Hij hielp daarbij Marokko tot de halve finale. Een opmerkelijke prestatie, want nooit eerder bereikte een Afrikaans land de halve finale van een WK.

Lees ook: Youssef En-Nesyri verpulvert record Cristiano Ronaldo

Deze prestaties zouden voor Sevilla FC aanleiding kunnen zijn om een interessante verkoop te realiseren, aldus berichten in de Spaanse pers. De clubleiding zou bereid zijn een deal te sluiten als er een goed bod op tafel wordt gelegd.

Lees ook: FIFA: "Youssef En-Nesyri heeft geschiedenis geschreven"

Youssef En-Nesyri is nog tot 2025 aan de club verbonden. Hij zou tijdens de winterstop al de Andalusische club kunnen verlaten. Aanvankelijk werd de marktwaarde van de Marokkaanse international geschat op 12 miljoen euro, maar volgens Transfermarkt is deze verdubbeld tot 25 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team