Zoeken

Fans Sevilla boos op Youssef En-Nesyri

11 augustus 2022 - 15:40 - Sport

©

Het komt zelden voor dat Marokkaans international Youssef En-Nesyri door zijn optreden de woede van de fans over zich krijgt. Maar de wedstrijd tegen Cadix viel helemaal niet in de smaak bij de fans van Sevilla FC, die hem de hele wedstrijd uitjouwden.

Youssef En-Nesyri lijkt niet meer in topvorm te zijn, wat een enorme impact heeft gehad op zijn prestaties bij de Spaanse club. De blessures die hij vorig seizoen opliep, stellen hem nog steeds niet in staat zijn oude vorm terug te vinden. Van een doelpuntenmaker die elke doelman deed sidderen en gevreesd werd door de grootste doelpuntenmakers in La Liga, wordt hij nu steeds onhandiger voor het doel. Zijn prestaties laten veel te wensen over.

Lees ook: Youssef En-Nesyri: 30 miljoen euro of niets

Dat is ook de reden waarom coach Julen Lopetegui en zijn sportdirecteur Monchi wanhopig op zoek zijn naar een speler die de Atlas Leeuw zou kunnen vervangen. Maar eerst moeten zij erin slagen En-Nesyri aan een andere club te verkopen. Met zijn gebrek aan vorm en zijn recente blessures, is er echter geen serieuze kandidaat in zicht. Zelfs clubs uit Ligue 1, de Premier League en de Serie A die in het verleden de Marokkaanse international wilden contracteren, sinds het begin van de zomerstop verstek laten gaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team