Zoeken

Yazmin Oukhellou herstelt van ernstig ongeluk in Marrakech

30 augustus 2022 - 11:40 - Wereld

©

Towie-ster Yazmin Oukhellou toonde in Marrakech voor het eerst het litteken op haar arm, dat ze opliep bij een auto-ongeluk. Haar partner Jake McLean kwam bij het ongeval om het leven.

Yazmin Oukhellou werd gezien genietend van de Marokkaanse zon in een hotel in Marrakech. Ze droeg een zwarte bikini en hield een mobiele telefoon vast. Een litteken was duidelijk zichtbaar op haar arm. De jonge vrouw koos de okerkleurige stad om lichamelijk en geestelijk te herstellen van het ongeluk dat zij onlangs met haar vriend Jake McLean had. "Na alles wat ik heb meegemaakt, ben ik terug in mijn tweede huis en probeer ik me te heroriënteren," zegt ze.

Lees ook: Reda Taliani rust uit in Casablanca na bijna dodelijk ongeval

Voor de 28-jarige ster komt genezing niet van de ene dag op de andere. "Het kost tijd. Soms heb je het gevoel dat je eindelijk een streep hebt getrokken en weer gelukkig bent, maar de wonde scheurt altijd weer open wanneer je het het minst verwacht. Dus geef ik niet op en raak niet gedemotiveerd. Elke dag zet ik een stapje en probeer mentaal, emotioneel en spiritueel beter te zijn dan gisteren," vervolgt ze.

Het ongeluk gebeurde op 3 juli in Turkije. Yazmin Oukhellou overleefde het, maar Jake McLean was op slag dood. "Ik voelde gewoon dat mijn arm helemaal onder het bloed zat. Het was alsof ik in een warm bad zat, er waren zoveel dingen om me heen. Op hetzelfde moment probeerde ik Jake wakker te maken. In mijn hoofd dacht ik, ok, hij is gewoon bewusteloos, ik leef, dus hij leeft ook," vertelde ze aan The Sun.

Lees ook: Pas bevallen zangeres Vitaa herstelt in Marrakech

"Ik wilde niet toegeven dat hij misschien niet meer leefde. Dus ik zei tegen mezelf: OK, ik kan stil blijven zitten en doodbloeden of ik kan mijn arm breken en proberen ons te redden - ik had geen keus." Met al die adrenaline en paniek, brak ik mijn arm. Ik stapte uit de auto en hield mijn arm vast met mijn linkerhand," voegde ze eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team