Zoeken

Sublieme kiekjes van Amerikaanse actrice Lucy Hale in Marrakech

10 september 2022 - 20:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse actrice Lucy Hale siert de cover van het tijdschrift Modéliste van september 2022. De sublieme foto’s zijn genomen in Marrakech.

Lucy Hale straalt op de cover van het tijdschrift Modéliste. Op haar Instagram-account deelde ze ongepubliceerde kiekjes die Sarah Krick in Marrakech maakte voor het vrouwentijdschrift. Op een van de foto’s is zij te zien in een jurk met lange mouwen en dierenprints. Ze heeft donkerbruin haar met een zijscheiding.

Lees ook: Marokkaanse Nora Attal op cover Vogue

Een tweede foto is een prachtige close-up van de Amerikaanse actrice. Haar perfecte huid en verleidelijke make-up zijn te zien: een omgekeerde cat-eye eyeliner, sprankelende ogen, de iconische volle wenkbrauwen en volle lippen. Een andere foto toont haar in een luxueuze gele jurk. Daarbij draagt ze een diamanten ketting en cowboylaarzen.

Lees ook: Samira Said schittert op cover Vogue Arabia (foto’s)

De 33-jarige Lucy Hale is een Amerikaanse actrice en singer-songwriter die bij een breed publiek bekend werd door haar rol als Aria Montgomery in de televisieserie ’Pretty Little Liars’, die tussen 2010 en 2017 werd uitgezonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team