Zoeken

Sahar Seddiki doet emotionele oproep aan fans

20 september 2022 - 14:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres en actrice Sahar Seddiki heeft haar fans en volgers opgeroepen om voor haar vader te bidden, die kanker heeft.

Op Instagram deelde de Marokkaanse zangeres en actrice een foto van haar zieke vader in het ziekenhuis. "Mijn vader vecht nog steeds tegen deze rotziekte. Bid voor hem," schreef ze bij de foto.

Lees ook: Sahar Seddiki verrast jury The Voice Arabia

Sahar Seddiki had begin dit jaar aangekondigd dat haar vader ziek was. Ze had toen ook een foto van hem gedeeld in het ziekenhuis met een zuurstofmasker op.

Lees ook: Hayat El Idrissi in rouw

"Ik zou zo graag willen uitschreeuwen hoeveel ik van je hou, maar ik kan het gewoon niet. Ik zou zo graag aan jouw verwachtingen willen voldoen, maar ik heb altijd het gevoel dat ik gefaald heb in mijn plichten jegens jou. Ik zou je alles willen geven waar je altijd van hebt gedroomd om je te bedanken voor je liefde en je opofferingen. Ik had zo graag zoals jij willen zijn, maar je bent uniek. Je maakt me blij, trots, je adviseert me, je waarschuwt me, je steunt me, je maakt me sterk, je bent mijn rots in de branding en mijn bron van motivatie. Mijn lieve vader, ik wens je een spoedig herstel en een lang leven", schreef Sahar Seddiki.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team