Zoeken

Yassine Bounou: Real Madrid kampt met dilemma

12 augustus 2023 - 09:45 - Sport

©

Doelman Yassine "Bono" werd in de afgelopen dagen bij Real Madrid aangekondigd om de ernstig geblesseerde Thibaut Courtois te vervangen. Maar de Madrileense club zou de komst van de Marokkaanse international heroverwegen.

Bono’s mogelijke deelname aan de Afrika Cup met het Marokkaans elftal vormt een probleem voor de Madrileense club, schrijft AS. Als Marokko de finale haalt, zou Bono afwezig zijn tijdens 5 competitiewedstrijden van de Spaanse topclub, waaronder een terugwedstrijd tegen Atlético Madrid, evenals 4 bekerwedstrijden als Real Madrid de halve finales bereikt van de Spaanse Supercup.

Lees ook: Yassine Bounou krijgt kans van zijn leven

Real Madrid is zich bewust van het potentieel van Marokko, halve finalist van het WK in Qatar, maar de inzet van Yassine Bounou tijdens de Afrika Cup is een rem voor de club. Bono’s afwezigheid zou ook de deelname van het team aan de achtste finales van de UEFA Champions League, die op 13 februari begint, kunnen beïnvloeden.

Lees ook: Na PSG wijst Sevilla ook bod Bayern München voor Yassine Bounou af

Geconfronteerd met deze lastige situatie, overweegt Real Madrid-coach Ancelotti om Thibaut Courtois tijdelijk te vervangen door Andrij Loenin, die reeds onder contract staat bij de Spaanse club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team