Zoeken

Afrika Cup U23: Marokko-Congo vandaag (live)

30 juni 2023 - 17:00 - Sport

©

Het Marokkaans elftal onder 23 jaar, dat zich reeds heeft geplaatst voor de halve finales van de Afrika Cup U23, bereidt zich voor op zijn laatste duel in de groepsfase tegen het Congolese U23-team.

De wedstrijd, die deze vrijdag zal plaatsvinden in het Prince Moulay Abdellah Sportcomplex in Rabat, biedt nieuwe spelers de kans om speeltijd te krijgen en hun talent te tonen.

Lees ook: Issame Charaï waarschuwt voor wedstrijd Marokko-Congo

Coach Issame Charaï benadrukte tijdens een persconferentie het belang van de collectieve dynamiek en de strijdlustige geest die zijn team kenmerken. Charaï bevestigde ook de vastberadenheid van zijn groep om overwinningen te blijven boeken maar ook respect te tonen voor de tegenstanders. Hij sprak tevens zijn vertrouwen uit voor de spelers in het basiselftal voor de wedstrijd tegen Congo, die volgens hem klaar zijn om alles te geven om te winnen.

Lees ook: Afrika Cup: Marokko verslaat Ghana, "Belgische" spelers schitteren (spelersanalyse)

Om hoe laat en op welke zenders kan je de voetbalwedstrijd Marokko-Congo live volgen?

Net als bij de vorige wedstrijden van de Atlaswelpen, kan de wedstrijd tegen Congo live worden gekeken op de sportzenders Arryadia en BeIn Sport 4 en ook op het YouTube-kanaal van de Afrikaanse voetbalbond CAF.

Bladna.nl