Zoeken

Wissam 18 maanden na aankomst in Canada beloond door IT-reus

20 februari 2023 - 14:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Zes maanden na haar aanstelling bij een bedrijf in Toronto, heeft Wissam Bendajja de jaarlijkse ’Fast Start Award’ ontvangen, die nieuwkomers beloont voor hun uitstekende prestaties.

Wissam Bendajja en haar man verhuisden anderhalf jaar geleden naar Canada om zich op professioneel vlak te ontwikkelen. "We zagen dat Canada een land was waar het mogelijk is om professioneel te groeien. Dat was erg motiverend", zegt ze tegen Journal Metro. Vanuit Toronto verhuisde het koppel naar de regio Montreal. Wissam ging onmiddellijk op zoek naar werk en had geluk. "Ik weet dat veel mensen niet dezelfde kans hebben gehad, maar ik kon vrij snel een heel goede baan vinden in mijn vakgebied", zegt ze. Sindsdien werkt ze bij Softchoice, een marktleider in de IT-sector in Noord-Amerika.

Lees ook: Batoul Alaoui, een succesverhaal in Haarlem

Wissam werkte hard en ontving al na zes maanden de jaarlijkse ’Fast Start Award’ voor haar prestaties. "Ik wist dat ik mijn doelstellingen had overtroffen, wat niet vaak gebeurt bij nieuwe werknemers, maar het was een complete verrassing voor mij om een uitnodiging te ontvangen voor het Softchoice Impact-evenement als finalist", zegt ze. Sinds juli 2022 is Wissam account director bij Softchoice. "Het was geweldig voor mij omdat ik nog nooit eerder een prijs had gewonnen. Het heeft me enorm aangemoedigd om het jaar goed te beginnen." Haar wens, zegt ze, is om haar werkterrein uit te breiden tot heel Noord-Amerika.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team