Zoeken

Geert Wilders ontvangt briefje bij post: ’Meer Marokkanen’

11 februari 2022 - 19:40 - Wereld

©

Geert Wilders, de leider van de rechtse partij PVV in Nederland, heeft post ontvangen met daarin een briefje van PostNL, met de handgeschreven tekst "Meer Marokkanen! Meer moslims!". PostNL reageert op Twitter door te zeggen dat dit "niet oké" is en dat het voorval zal worden onderzocht.

Het handgeschreven briefje zat bij een blad van carnavalsvereniging Jocus in Venlo. Het was omhuld met een plastic folie en daar binnenin zat het briefje. "Hallo @PostNL iemand zit in en aan mijn post", Twittert Wilders woensdag.

Lees ook: Veroordeling Geert Wilders in ’minder Marokkanen’-zaak blijft staan

De Telegraaf schrijft dat PostNL niet weet hoe de tekst op de post terecht is gekomen. Met een onderzoek naar deze kwestie hoopt het postbedrijf daar meer inzicht in te krijgen. Drukkerij Knoops drukt en verzegeld eerst het blad, vervolgens gaat het naar Business Post, een organisatie van samenwerkende postbedrijven. De directeur van drukkerij Knoops denkt niet dat één van zijn medewerkers op het briefje heeft geschreven.

Lees ook: Jikkenien stemt PVV na ruzie met Marokkaanse

De carnavalsvereniging laat weten dat Wilders het blad krijgt omdat hij donateur is van de vereniging. Ze zijn ervan overtuigd dat hun medewerkers hier niets mee te maken hebben en vinden het een "kwalijke zaak". Tegelijk zeggen ze ook dat het lastig wordt om te achterhalen waar dit juist gebeurde en wie hiervoor verantwoordelijk is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team