Zoeken

Spaanse Guardia Civil werft medewerkers aan voor Marokko

18 maart 2022 - 18:20 - Wereld

©

De Spaanse Guardia Civil voert momenteel een wervingscampagne voor functies in het buitenland. Ze zijn onder meer op zoek naar medewerkers voor Marokko, de Verenigde Staten, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, het Vaticaan, Frankrijk, Mauritanië en Colombia.

Gendarmes, onderofficieren en officieren in actieve dienst die aan de vereisten voldoen, kunnen solliciteren voor deze functies, aldus Canarias7. Kandidaten die worden geselecteerd voor een functie in Marokko, bij het centrum voor politiesamenwerking in Tanger, zullen een bonus ontvangen van 1303,20 euro.

Lees ook: Spaans leger werft vrouwen aan die Arabisch spreken

Geselecteerden voor de posten in New York (VS) en Den Haag (Nederland) ontvangen een bonus van 6843,72 euro. Kandidaten die belangstelling hebben voor deze twee posten, moeten een dossier overleggen met een diploma Engels en een bewijs van beroepservaring op het vlak van internationale politiesamenwerking, op een hoofdkwartier of in andere commandoposten.

Lees ook: Marokkaans veiligheidsdienst werft 8000 politieagenten aan

De kandidaat die de enige openstaande post aan de officiersacademie van de gendarmerie in het Franse Melun in de wacht sleept, ontvangt een bonus van 5148,48 euro. Er zijn ook posten voor defensieattachés in Spaanse ambassades in het buitenland, zoals in Nouakchott, Mauritanië. De kandidaat die voor deze post wordt weerhouden ontvangt een bonus van 2742,24 euro. De geselecteerde kandidaat voor de functie bij de Spaanse ambassade in het Verenigd Koninkrijk ontvangt een bonus van 278,64 euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team