Zoeken

Werkzaamheden Djemaa el Fna-plein Marrakech schieten op

26 februari 2022 - 21:40 - Marokko

©

Een delegatie onder leiding van de gouverneur van Marrakech heeft afgelopen weekend de bouwplaatsen van de stad bezocht. De bedoeling was de voortgang te controleren van de belangrijkste werven, in het bijzonder dat van het Djemaa el Fna-plein en de daaraan grenzende wandelpaden.

Karim Kassi-Lahlou, die vergezeld was van vertegenwoordigers van de technische diensten van de prefectuur, benadrukte dat de kwaliteit en de termijnen in acht moeten worden gehouden, dat moet worden gestreefd naar verkorting van deze termijnen en dat rekening moet worden gehouden met de arbeidssituatie in de winkels en op de markten.

Lees ook: Djemaa El Fna-plein langzaam aan weer kloppende hart van Marrakech

De delegatie bracht voor deze gelegenheid bezoeken aan de werven op het Djemaa el Fna plein, Rue des banques, Circuit Dar Si Said Ben Youssef (fase I), El Kennaria en Biyaddine, alsook aan Foundouk Ghrablia, Maristane Health Centre, Circuit Ben Youssef, via Sidi Isaac, Semmarine, Foundouk Benchbaba en Souk Jdid.

Lees ook: Marrakech: Djemaa El Fna bij mooiste soeks in Arabische wereld

De overheid maakte van deze bezoeken ook gebruik om te communiceren met handelaars en ambachtslieden die door dergelijke werkzaamheden getroffen worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team