Zoeken

Wedstrijd Marokko-Gambia geannuleerd?

4 januari 2024 - 16:00 - Sport

©

Het Marokkaans elftal vertrekt op zondag 7 januari 2024 naar San Pedro om deel te nemen aan de 34e editie van de Afrika Cup. De geplande wedstrijd tegen Gambia op dezelfde dag zal daarom worden geannuleerd.

Oorspronkelijk zouden de Atlas Leeuwen een oefenduel tegen Gambia spelen, maar deze wedstrijd is geannuleerd. In plaats daarvan is er op 11 januari een trainingswedstrijd gepland in San Pedro. Dit geeft het Marokkaans elftal de kans om zich voor te bereiden en aan te passen voor de start van de competitie.

Lees ook: De beloftes van Azzedine Ounahi voor de Afrika Cup 2024

Onder leiding van coach Walid Regragui zijn de Atlas Leeuwen druk bezig met hun voorbereidingen. De spelers kwamen samen in het Mohammed VI voetbalcomplex voor een trainingssessie op woensdag 3 januari 2024. Deze sessie duurde ongeveer anderhalfuur.

Lees ook: Marokko topfavoriet op Afrika Cup volgens Algerijnse bondscoach Djamel Belmadi

Marokko begint op de Afrika Cup in Ivoorkust met een wedstrijd tegen Tanzania op woensdag 17 januari, om 18.00 uur, in het Laurent Pokou-stadion. Vervolgens spelen de Atlas Leeuwen tegen de Democratische Republiek Congo op zondag 21 januari en sluiten de groepswedstrijden af tegen Zambia op woensdag 24 januari.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team