Zoeken

Wedstrijd Marokko-Angola: reactie Walid Regragui

23 maart 2024 - 22:30 - Sport

©

Het Marokkaans elftal heeft vrijdag een nipte 1-0 overwinning behaald op Angola in een vriendschappelijke wedstrijd in Agadir. Bondscoach Walid Regragui was niet volledig tevreden met de prestatie van zijn team, maar zag wel lichtpunten bij de nieuwkomers.

"We hadden veel kansen en controleerden de wedstrijd, maar we misten efficiëntie in de eerste helft," analyseerde Regragui. "In de tweede helft bleven we ons spel spelen en namen we het initiatief, ondanks enkele technische onnauwkeurigheden."

Lees ook: Marokko wint nipt van Angola dankzij doelpunt in eigen kamp

De bondscoach was tevreden over de inbreng van de nieuwe spelers die hij had opgeroepen. "Het was de eerste wedstrijd voor enkele spelers, maar het belangrijkste was de overwinning en de kansen die we creëerden. Ik denk dat we met de tijd onze efficiëntie zullen terugvinden," aldus Regragui.

Spelers als Abqar, Ben Seghir en Diaz maakten hun debuut voor Marokko. Regragui was tevreden over hun aanpassing aan de ploeg. "Ben Seghir en Diaz zijn grote spelers. Ze hebben nog tijd nodig om connecties te maken met de andere spelers, maar ik ben tevreden over hun integratie in de groep."

Regragui was ook lovend over Soufiane Rahimi. "Ik had het al gezegd, Rahimi heeft hard gewerkt om terug te keren naar de nationale ploeg en hij verdient het. Ik waardeer spelers die op het veld presteren. Ik ben blij voor hem."

Lees ook: Wat Walid Regragui vertelde tijdens de persconferentie (video)

Marokko speelt op dinsdag 26 maart tegen Mauritanië in Agadir. Regragui is van plan om de basis van zijn team te behouden. "We gaan geen grote veranderingen doorvoeren," zei hij. "We willen de stabiliteit van de ploeg bewaren."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team