Zoeken

Marokko wint nipt van Angola dankzij doelpunt in eigen kamp

23 maart 2024 - 13:00 - Sport

©

Het Marokkaanse voetbalelftal heeft vrijdagavond in een oefenwedstrijd nipt met 1-0 gewonnen van Angola. De enige treffer kwam van Angolees David Carmo, die in eigen doel schoot.

De Atlas Leeuwen kenden geen vlekkeloze start na hun uitschakeling in de achtste finales van de Afrika Cup in Ivoorkust. Pas in de tweede helft kreeg de ploeg van bondscoach Walid Regragui het overwicht.

Lees ook: Wat Walid Regragui vertelde tijdens de persconferentie (video)

De winnende treffer kwam in de 70e minuut tot stand. Yahia Attiat-Allah stuurde een voorzet de zestien meter in, waar Carmo ongelukkig in eigen doel schoot.

Brahim Diaz en Eliesse Ben Seghir debuteerden voor Marokko. Diaz, de aanvaller van Real Madrid, koos ervoor om voor Marokko te spelen in plaats van Spanje. Ben Seghir wees de Franse nationale ploeg af. Beide spelers maakten een goede indruk.

De Marokkaanse nummer 10, Hakim Ziyech, was de aanvoerder van de ploeg in afwezigheid van Romain Saïss. Ziyech speelde een sterke wedstrijd, zowel in aanvallend als verdedigend opzicht.

Lees ook: Ziyech viert verjaardag met teamgenoten in Marokko (video)

Andere spelers, zoals Ayoub El Kaabi, Azzedine Ounahi en Abqar, wisten niet te overtuigen. El Kaabi werd in de tweede helft vervangen door Soufiane Rahimi, Ounahi door Ryan Mmaee.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team