Zoeken

Wedstrijd Marokko-Congo: Walid Regragui verdedigt zijn spelers (video)

11 juni 2024 - 18:50 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui benadrukte het belang van Hakim Ziyech en Brahim Diaz voor de nationale ploeg. In de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Congo, die dinsdag plaatsvindt in het Grote stadion van Agadir, verklaarde Regragui dat alle getalenteerde spelers een plaats hebben in het team.

"Of het nu Ziyech, Diaz of de andere spelers zijn, ze brengen allemaal iets waardevols mee naar de nationale ploeg", aldus Regragui. "Ik ben me bewust van de kwaliteit van iedereen en ik werk eraan om een optimale cohesie binnen de groep te creëren."

Lees ook: Marokko-Congo: op welke zender de wedstrijd live zien en om hoe laat?

De Marokkaanse technicus prees ook de prestaties van de nieuwelingen, zoals Diaz, Ben Seghir en El Azzouzi, terwijl hij de bijdrage van Ziyech erkende, die volgens hem "deel uitmaakt van de geschiedenis van het Marokkaanse team".

Voor de cruciale wedstrijd tegen Congo toonde Walid Regragui zijn ambities duidelijk. "Het doel is duidelijk: deze wedstrijd winnen en onze kwalificatie voor het WK 2026 veilig stellen."

Lees ook: Veel kritiek op Hakim Ziyech in Marokko

Marokko gaat deze wedstrijd in na een moeilijke zege op Zambia (2-1) op de derde speeldag van de kwalificatiereeks. Met zes punten op de teller staan de Atlas Leeuwen bovenaan groep E, voor Tanzania, Zambia en Congo.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team