Zoeken

Walid Regragui gaat nieuwe uitdaging aan

25 december 2022 - 16:00 - Sport

©

Na de historische prestaties op het WK in Qatar, maakt bondscoach Walid Regragui de balans op en licht hij ook een tipje van de sluier op over de volgende doelstellingen voor zijn team.

Walid Regragui blikt terug op de prestaties van de Atlas Leeuwen op het WK 2022. In zijn eerste mediaoptreden op de zender Arryiadia zei hij dat Marokko zijn historische vooruitgang zeker ook te danken heeft aan Qatar, vooral aan de backstage, de teamspirit van de groep en de aanwezigheid van de ouders van de spelers.

Lees ook: Walid Regragui: "Enthousiasme Marokkaanse volk was ongelooflijk" (video)

Over de doelstellingen van het Marokkaans elftal voor de komende competities, waaronder de volgende Afrika Cup, zei de bondscoach dat hij met de Atlas Leeuwen streeft naar het behoud van hetzelfde niveau of zelfs naar een verbetering van de prestaties. "We willen hetzelfde niveau handhaven en naar beter toewerken. Daarom moet die winnaarsmentaliteit worden vastgehouden, we moeten in eerste instantie bij de beste vier teams van het continent blijven horen."

Lees ook: Walid Regragui tegen Marokkanen: "We zullen beter doen Insjallah"

Bij slechte resultaten zal de voormalige coach van Wydad Athletic Club de leiding van de Atlas Leeuwen verlaten. "Op mijn niveau wil ik minstens de halve finales bereiken van het volgende Afrikaans kampioenschap, als dat niet lukt vertrek ik en zal de nieuwe coach van het team in dezelfde lijn moeten doorgaan, dat wil zeggen streven naar de halve finales of finales, zo zal Marokko vooruitgang blijven boeken", aldus Regragui.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team