Zoeken

Heeft Brazilië interesse in Walid Regragui?

25 december 2022 - 19:00 - Sport

©

Walid Regragui, die drie maanden voor de aanvang van het WK 2022 tot coach van het Marokkaans elftal werd benoemd, heeft met de Atlas Leeuwen historische en uitzonderlijke prestaties neergezet in Qatar. Hij wordt wereldwijd geprezen en zit net als zijn spelers in het vizier van bepaalde selecties, met name Brazilië.

Hengelt Brazilië naar de diensten van de beste coach van het WK in Qatar? "Er was geen aanbod van de Braziliaanse nationale ploeg na het WK," zei Walid Regragui, in een poging het gerucht de kop in te drukken volgens hetwelk de Selecao geïnteresseerd was in zijn aanwerving. "Ik heb de deur gesloten voor eventuele onderhandelingen vanwege mijn contract met de Marokkaanse Voetbalbond", vertelde hij aan de Marokkaanse website Elbotola.

Lees ook: Walid Regragui gaat nieuwe uitdaging aan

De droom van de voormalige coach van Wydad Athletic Club, is om "het Marokkaanse volk te verheugen door een Europese topclub te coachen". Walid Regragui beloofde ook een mooi parcours op de Afrika Cup 2023, die in juni in Ivoorkust wordt gespeeld.

Lees ook: Walid Regragui verkozen tot beste coach van het WK

"We hebben meer doelen, te beginnen met het bereiken van betere plaatsen op het WK en het opbouwen van een geweldig team, terwijl we de Afrika Cup winnen," voegde de bondscoach eraan toe. In Qatar bereikte Marokko voor het eerst in zijn geschiedenis de halve finales van het WK en eindigde als vierde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team