Zoeken

Walid Regragui probeert Brahim Diaz in Marrakech te overtuigen

27 februari 2024 - 14:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui zet alles op alles om Brahim Diaz van Real Madrid te overtuigen om voor de Atlas Leeuwen te kiezen. De talentvolle middenvelder twijfelt nog tussen Marokko en Spanje.

Regragui ontmoette zaterdag in een hotel in Marrakech de vader van Diaz, samen met diens zaakwaarnemer. Volgens goed ingelichte bronnen stond er maandag een nieuwe afspraak op het programma in het voetbalcentrum van Maâmora. Daar zouden de onderhandelingen over de komst van Diaz naar Marokko worden voortgezet.

Lees ook: Brahim Diaz: Marrokkaanse voetbalbond schakelt Achraf Hakimi in

De bondscoach wil de deal sluiten voordat hij de selectie voor de komende interlands bekendmaakt. In maart speelt Marokko vriendschappelijke wedstrijden tegen Angola en Mauritanië in het Grote Stadion van Agadir.

Walid Regragui wil zijn aanvalslinie versterken na de teleurstellende uitschakeling van de Atlas Leeuwen in de achtste finale van de Afrika Cup in Ivoorkust. Hij ziet in Diaz een speler met uitzonderlijk talent die zijn team een boost kan geven.

Lees ook: Brahim Diaz (bijna) Marokkaan

"We zijn al lang in hem geïnteresseerd," zei Regragui in november toen hij Diaz niet selecteerde voor de oefenwedstrijden tegen Eritrea en Tanzania in aanloop naar de Afrika Cup. "Dat is nog steeds zo. Als hij er klaar voor is, zullen we hem selecteren. Anders niet."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team