Zoeken

Nieuw lid voor staf Walid Regragui?

24 februari 2024 - 20:30 - Sport

©

Rachid Benmahmoud blijft in functie als assistent-trainer van het Marokkaans elftal, ondanks geruchten over zijn vertrek. De technische staf van bondscoach Walid Regragui zou echter wel versterkt kunnen worden met een nieuw lid.

Volgens bronnen van Kooora is Benmahmoud niet getroffen door de recente hervormingen binnen de nationale ploeg. Eerdere geruchten suggereerden dat hij zijn functie zou verliezen na de teleurstellende uitschakeling van de Atlas Leeuwen in de achtste finales van de Afrika Cup 2023 in Ivoorkust.

Lees ook: Marokkaans elftal: Rachid Benmahmoud ontslagen?

Walid Regragui overweegt echter wel om een expert aan te trekken om de technische staf te versterken. De focus ligt nu op de trainingsstage in maart en de oefenwedstrijden tegen Mauritanië en Angola in aanloop naar de kwalificaties voor het WK 2026.

Lees ook: Veranderingen in technische staf Marokkaans elftal?

Marokko neemt het op 22 en 26 maart op tegen respectievelijk Angola en Mauritanië in het Grote stadion van Agadir. De Atlas Leeuwen zullen deze wedstrijden zonder enkele sleutelspelers moeten spelen, waaronder Noussair Mazraoui, Hakim Ziyech en Sofiane Boufal, die allen geblesseerd zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team