Zoeken

Vrouw in VAE vraagt scheiding aan omdat man teveel van haar houdt

29 augustus 2019 - 16:40 - Wereld

©

Een vrouw heeft in de Verenigde Arabische Emiraten een scheiding aangevraagd omdat ze vindt dat haar man teveel van haar houdt.

De man hielp haar in alle huiselijke taken, gaf haar heel regelmatig geschenken en vergaf haar onmiddellijk wanneer ze ruzie zocht.

Volgens plaatselijke media is het koppel nog maar een jaar getrouwd. Door de "extreme liefde" van haar man beleefde de jonge vrouw haar relatie als "een gevangenis".

"Ik wens een dag met een ruzie, maar dat blijkt onmogelijk met mijn romantische man, die me altijd heeft vergeven en met geschenken heeft overspoeld. Ik heb een echt gesprek nodig, zelfs een ruzie, en niet een leven van gehoorzaamheid.", verklaarde de jonge vrouw voor een islamitische rechtbank in Fujairah.

Khaleej times bericht dat de man zich voor de rechter verontschuldigde en dat hij vertelde dat hij enkel zijn vrouw gelukkig wilde maken. Hij wilde "een perfecte en lieve echtgenoot" zijn en oordeelde dat het "niet juist zou zijn om een huwelijk in het eerste jaar al te beoordelen omdat iedereen fouten maakt".

De rechter heeft besloten om de zaak uit te stellen en zo aan het jong koppel de tijd te geven om zich te verzoenen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team