Zoeken

Vrouw in Tetouan vermoordt echtgenoot en begraaft hem in garage

24 mei 2024 - 20:00 - Marokko

©

Een Marokkaanse vrouw is door het hof van beroep in Tetouan veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op haar man.

De vrouw en haar broer werden in mei 2023 gearresteerd door de gerechtelijke politie van Tetouan op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de echtgenoot van de vrouw, die in 2012 plaatsvond in hun woning in de wijk Oued El Maleh in Martil. De twee verdachten zouden het lichaam van het slachtoffer in de garage van het huis hebben begraven en vervolgens zijn verdwijning hebben gemeld om hun sporen uit te wissen en hun misdaad te verbergen.

Lees ook: Jaloerse man vermoordt minnaar van zijn vrouw in Marokko

Volgens bronnen dichtbij het dossier begaf de broer van de vrouw zich naar de prefectuur van Tetouan om zijn zus aan te geven, waarbij hij zijn betrokkenheid bij de misdaad ontkende. Om de uitspraken van de verdachte te bevestigen, nam de politie van Tetouan contact op met de politie van Martil, die een team naar het huis van de vrouw stuurde. Dit leidde tot haar arrestatie.

Lees ook: Vader vermoordt jonge kinderen in Tanger

Tijdens het verhoor ontkende de beklaagde de feiten aanvankelijk, waarna ze toch bekende dat haar broer haar had geholpen bij de moord op haar echtgenoot. De vrouw werd uiteindelijk veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De aanklachten tegen haar broer werden ingetrokken, aangezien hij intussen is overleden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team