Zoeken

Vrouw vindt haar drie kinderen dood en pleegt zelfmoord in Tetouan

30 mei 2024 - 17:00 - Marokko

©

Een vreselijke tragedie heeft zich in Tetouan afgespeeld. Een vrouw trof haar drie kinderen dood aan in hun woning en pleegde vervolgens zelfmoord. De politie onderzoekt de zaak.

De gruwelijke ontdekking werd gedaan in Helhala, een dorp in de gemeente El Hamra in de provincie Tetouan. De moeder van de drie minderjarigen kwam terug van de markt in Bni Hassan en vond haar kinderen levenloos in hun huis, meldt Le360.

Lees ook: Man in Tanger pleegt zelfmoord na verraad van zijn vrouw

Overmand door verdriet na de dood van haar kinderen, van wie de oudste 7 jaar oud was, zou de vrouw zelfmoord hebben gepleegd door zich op te hangen aan een boom in de buurt van het huis. De Koninklijke Gendarmerie heeft, in samenwerking met de wetenschappelijke en technische politie, een onderzoek ingesteld om de oorzaak van deze tragedie te achterhalen.

Lees ook: Leerlinge pleegt zelfmoord om aan dwanghuwelijk te ontsnappen in Marokko

Volgens sommige inwoners van het dorp zouden de drie kinderen zijn gestorven door een gasvergiftiging. De speurders sluiten voorlopig geen enkele piste uit. De lichamen van de drie kinderen en hun moeder zijn overgebracht naar het mortuarium van Tetouan voor autopsie, zodat de exacte doodsoorzaak kan worden vastgesteld.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team