Zoeken

Mysterieuze verdwijning uit 2012 opgelost door politie Tetouan

3 juni 2023 - 09:00 - Marokko

©

Een vrouw en haar broer zijn woensdag in Tetouan gearresteerd voor hun betrokkenheid bij de moord op de echtgenoot van de vrouw in 2012. De twee worden ook verdacht van het verbergen van bewijs van deze misdaad.

De hoofdverdachte zou de moord op haar man hebben georkestreerd met de hulp van haar broer, alvorens het lichaam te begraven in de garage van hun woning, meldt persagentschap MAP. Om de aandacht van de onderzoekers af te leiden gaven de twee het slachtoffer als vermist op en spraken jarenlang over een "mysterieuze verdwijning".

Lees ook: Italiaan vermoord in Kenitra, verdachten gearresteerd

Ruim elf jaar na de feiten werden de overblijfselen van de vermiste man teruggevonden in de garage van het huis gelegen in Martil. De vrouw is de hoofdverdachte in deze zaak en werd onmiddellijk na de vondst gearresteerd.

Lees ook: Arrestaties voor moord op bejaarde Italiaan in Taghazout

Beide verdachten zijn in hechtenis genomen in het kader van het lopende onderzoek, onder toezicht van het Openbaar Ministerie. Het doel voor de onderzoekers is om de maat van betrokkenheid van elk van hen vast te stellen en om eventuele medeplichtigen te identificeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team