Zoeken

Volotea start nieuwe route naar Marokko

13 april 2024 - 07:00 - Economie

©

Luchtvaartmaatschappij Volotea breidt haar aanbod uit met een nieuwe route van Lille in Frankrijk naar Agadir in Marokko. De vluchten starten op 10 november 2024 en zullen elke zondag plaatsvinden.

Met deze nieuwe verbinding wil Volotea reizigers uit Noord-Frankrijk de kans geven om de "betoverende charme" van Agadir te ontdekken. "We zijn verheugd om deze nieuwe route naar Agadir te kunnen aanbieden vanuit Lille Airport", aldus Gilles Gosselin, verantwoordelijk voor Frankrijk bij Volotea. "Ons doel is om onze klanten steeds meer mogelijkheden te bieden om nieuwe bestemmingen te ontdekken, zeker in de wintermaanden. Deze nieuwe route toont onze toewijding aan het verbeteren van de connectiviteit tussen Noord-Frankrijk en populaire bestemmingen zoals Agadir."

Lees ook: Air Arabia Maroc bedient nu ook luchthaven Charleroi

De Lille-Agadir route is de 30e route van Volotea vanuit Lille Airport en de tweede naar Marokko, na Marrakech. De maatschappij vliegt vanuit Lille naar acht landen: Marokko, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Italië, Kroatië, Bulgarije en Portugal.

Lees ook: Klacht tegen Royal Air Maroc

In 2024 zijn er in totaal 617.000 stoelen beschikbaar vanuit Lille Airport, een toename van 5% ten opzichte van het jaar ervoor. Voor de route naar Agadir zijn er meer dan 7500 plaatsen gepland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team