Zoeken

Ayem Nour na maanden problemen in Marokko op filmfestival Cannes

25 mei 2023 - 17:00 - Cultuur

©

Ayem Nour, de columniste van het Franse Canal+ programma TPMP People, was maandag aanwezig op de 76ᵉ editie van het filmfestival van Cannes 2023. Het was haar eerste publieke verschijning sinds haar problemen in Marokko, waar ze acht maanden vast zat met haar zoontje Ayvin, omdat haar ex-man Vincent Miclet haar beschuldigde van de ontvoering van hun kind.

Maandag liep Ayem Nour de trappen van het Filmfestival van Cannes op om de film ’Les Impatientes’ te promoten. Daarin speelt ze de rol van Nora, een verpleegster in de psychiatrie en jonge alleenstaande moeder, naast de Cesar-winnende actrices Linh-Dan Pham (hoofdrol), Agnès Soral, Aïssa Maïga en Anaïs Parello, meldt PurePeople.

Lees ook: Ayem Nour smeekt Koning Mohammed VI om hulp

De presentatrice en actrice zag er stralend uit in een smetteloos witte gedrapeerde jurk. Meestal lacht ze breed, maar deze keer had ze een serieus gezicht. Ze verscheen naast Quentin Delcourt, de regisseur van de film en algemeen directeur van het Festival Pluriel.les.

Lees ook: Ayem Nour bang om zonder zoon uit Marokko te worden gezet

Na haar verschijning op het Filmfestival van Cannes wordt verwacht dat de moeder van de kleine Ayvin, terugkeert naar Marokko. Daar zit ze al sinds 13 november 2022 vast wegens meningsverschillen met de vader van haar zoon, Vincent Miclet. Eind maart riep ze Koning Mohammed VI en de Franse president Emmanuel Macron om hulp.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team