Zoeken

El Jadida: verkrachter Italiaanse vrouw voor de rechter

15 januari 2022 - 21:00 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Sidi Bennour heeft onlangs een man die beschuldigd wordt van aanranding en verkrachting van een Italiaanse vrouw, voorgeleid aan de procureur des Konings. De verdachte zal zich op 25 januari bij het Hof van Beroep van El Jadida moeten verantwoorden.

De feiten vonden ‘s nachts plaats in het huis van de verdachte in El Jadida. De Italiaanse had ruzie met een andere man die zij op sociale media had ontmoet en die haar had uitgenodigd om naar Marokko te komen. Ze zaten die dag in een café toen er een ruzie tussen hen uitbrak. De jonge vrouw moest zijn huis verlaten en zwierf door de straten van de stad toen ze een andere man ontmoette. Hij nodigde haar bij hem thuis uit, wat zij aanvaardde.

Lees ook: Marokko: uitspraak in zaak verkracht meisje dat zelfmoord pleegde

Toen de jonge vrouw op het punt stond het huis van haar gastheer te verlaten, versperde hij haar de weg door haar te bedreigen met de scherf van een gebroken fles, alvorens haar fysiek aan te vallen en te verkrachten, zo meldt Assabah. Hij vluchtte meteen na het plegen van de misdaad. De gerechtelijke politie werd ter plekke geroepen en vond het toegetakelde slachtoffer. Haar gezicht en lichaam waren bedekt met blauwe plekken. Ze werd opgenomen in een ziekenhuis en kreeg een passende behandeling.

Lees ook: Influencer gedrogeerd en verkracht tijdens reis in Marokko

Tijdens haar verhoor heeft de Italiaanse nuttige informatie verstrekt aan de rechercheurs, die erin geslaagd zijn de verdachte te arresteren. De gerechtelijke politie van Sidi Bennour heeft hem doorverwezen naar de procureur des Konings bij het hof van beroep van El Jadida. Hij zal op 25 januari 2022 voor de strafkamer van deze rechtbank moeten verschijnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team