Zoeken

Vahid Halilhodzic: "Ik kreeg een aanbod van een ander land”

7 mei 2022 - 19:40 - Sport

©

Sedert zijn aantreden als coach van de Atlas Leeuwen, is Vahid Halilhodzic het onderwerp van geruchten, het ene al wilder dan het andere. De coach van het Marokkaans voetbalelftal zou door andere landen benaderd zijn.

Zowel in de Marokkaanse als in de internationale pers is de naam van Vahid Halilhodzic de laatste maanden veelvuldig gevallen. In een interview met het Bosnische medium Reprezentacija was de trainer sereen, ook al is hij bezorgd over de dagelijkse media-aandacht.

Lees ook: Halilhodzic niet ontslagen door Marokkaanse voetbalbond

Hij is van mening dat de pers, en in het bijzonder de Marokkaanse pers, zich meer zou moeten concentreren op de kwalificatie van Marokko voor het Wereldkampioenschap in Qatar. "Wel, ik ga er niet meer over praten. Zo gaat dat als je coach bent: je staat voortdurend onder druk, wat voor sommigen moeilijk te weerstaan is. Maar ik ben voorbereid op alles wat er kan gebeuren. Jammer dat mensen daar meer over praten dan over succes. Bovendien ben ik de enige coach die tot nu toe vier verschillende nationale ploegen voor de Wereldbeker heeft gekwalificeerd," verweerde hij zich.

Lees ook: Laurent Blanc nieuwe bondscoach van Marokko?

Halilhodzic ontweek het antwoord op de vraag over zijn toekomst als coach van de Atlas Leeuwen of elders. Gaat Marokko naar de Wereldbeker zonder de coach? De vraag blijft open.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team