Zoeken

Marokko: juridische problemen voor Vahid Halilhodzic?

1 juli 2022 - 18:20 - Sport

©

Het ontslag in maart van Mustapha Hadji, de voormalige assistent-coach van de Atlas Leeuwen, zou bondscoach Vahid Halilhodzic wel eens duur kunnen komen te staan.

Het nieuws over het ontslag van Mustapha Hadji kwam voor veel voetbalfans als een grote verrassing. Hij zat al in die functie voordat Vahid Halilhodzic de leiding overnam van het team. De bondscoach wilde zich eerst niet van hem scheiden, maar de samenwerking tussen de twee mannen was van korte duur.

Lees ook: Vahid Halilhodzic "teleurgesteld in Mustapha Hadji"

Hadji zou niet aan de verwachtingen hebben voldaan van de bondscoach. "Mustapha Hadji heeft me heel erg teleurgesteld. Dat had ik niet van hem verwacht. Hij speelde een dubbel spel. Ik waardeer zijn gedrag niet. Ik vertrouwde hem en dat is mijn schuld, ik koos voor hem. Het is triest," zei Vahid Halilhodzic op een persconferentie.

Lees ook: Mustapha Hadji reageert op geruchten over ontslag door Marokkaanse voetbalbond

Volgens Soccer212 heeft de voormalige Nancy-spits een klacht ingediend wegens "smaad" tegen de Frans-Bosnische coach. Hadji heeft ook een klacht ingediend tegen voormalig coach Badou Zaki. Die noemde hem een "adder" in een interview dat in 2019 is verschenen.

Bladna.nl