Zoeken

WK 2022: wat staat Vahid Halilhodzic te wachten?

5 augustus 2022 - 09:40 - Sport

©

Treedt Vahid Halilhodzic terug uit zijn functie als coach van de Atlas Leeuwen? Voor de zoveelste keer stond deze kwestie op de agenda van een vergadering van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) op dinsdag.

Zal de Bosnisch-Franse coach, die door een deel van de Marokkanen al werd afgezet, door Fouzi Lekjaa weer in ere hersteld worden? Het communiqué aan het eind van de bestuursvergadering gaf geen antwoord op deze vraag.

Lees ook: Marokko: juridische problemen voor Vahid Halilhodzic?

De bestuursleden waren het er echter mee eens dat "het grootste belang is dat er een kalme en stimulerende sfeer rond de nationale ploeg ontstaat terwijl deze zich voorbereidt op de Wereldbeker van 2022," aldus het communiqué.

Lees ook: Naam waarschijnlijke opvolger Vahid Halilhodzic bekend

Het is de bedoeling dat Vahid Halilhodzic, die al maandenlang het onderwerp is van kritiek vanwege zijn beslissingen en de manier waarop hij met het Marokkaans elftal omgaat, snel duidelijkheid krijgt over zijn lot. De Wereldbeker in Qatar gaat over vier maanden van start. Marokko zal het in de eerste groepswedstrijd opnemen tegen Kroatië, alvorens België en Canada te trotseren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team