Zoeken

Toerismebureau ONMT promoot Marokko bij Amerikanen

15 december 2022 - 22:00 - Economie

©

Het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau (ONMT) werkt samen met Violet PR, één van de beste PR-bedrijven uit New Jersey, om Marokko als exclusieve bestemming in Noord-Amerika te promoten.

Het ONMT en Violet PR zullen nu samenwerken om het Marokkaanse toerisme in Noord-Amerika te promoten. Het Amerikaanse bedrijf zal een PR-campagne opzetten en implementeren om Marokko te positioneren als een exclusieve bestemming voor Noord-Amerikaanse toeristen. Violet PR wil haar relaties met de Noord-Amerikaanse media optimaal benutten, om berichten over reizen en toerisme, gastronomie, golf, film, architectuur en geschiedenis te verspreiden.

Lees ook: Marokko wil aantal toeristen tegen 2030 verdubbelen

Het bedrijf zal het ONMT ook bijstaan bij het onderhouden van relaties met merken, media en productiebedrijven om de zichtbaarheid van Marokko in Noord-Amerika verder te vergroten en het koninkrijk te positioneren als één van de populairste bestemmingen ter wereld. Daarnaast zal Violet PR worden belast met het initiëren en organiseren van speciale media-evenementen in New York, Austin en Miami, naast de organisatie van persreizen naar Marokko in 2023.

"We zijn erg enthousiast om Marokko toe te voegen aan onze groeiende lijst van opdrachtgevers," zei April Mason, president van Violet PR, in een persbericht. "Er is een grote kans om Marokko, nu veel reisbeperkingen in verband met Covid-19 zijn opgeheven, opnieuw te positioneren als de volgende hippe bestemming voor luxereizigers, avonturiers en gezinnen." "Met het advies van Violet PR hopen we Noord-Amerikaanse reizigers verder te stimuleren om ons mooie land te bezoeken en het rijke culturele aanbod te ontdekken," zegt Siham Fettouhi, algemeen directeur voor Noord-Amerika bij het ONMT.

Lees ook: Wereldleiders toerisme ontmoeten elkaar in Marrakech

"We zijn ervan overtuigd dat bezoekers blij zullen zijn met deze ervaring, of ze nu tijd doorbrengen op onze stranden, genieten van onze keuken en winkels van wereldklasse, spelen op wereldberoemde golfbanen of de medina’s van historische steden als Fes en Rabat verkennen," aldus Fettouhi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team