Zoeken

Easyjet breidt aanwezigheid in Marokko uit

7 oktober 2022 - 11:00 - Economie

©

Easyjet is van plan om meer te investeren in Marokko. Daartoe werden woensdag in Marrakech twee overeenkomsten gesloten met het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau (ONMT).

Directieleden van het bedrijf hebben hun ambities voor Marokko uiteengezet tijdens een bezoek aan Marrakech deze week op uitnodiging van het ONMT. Johan Lundgren, CEO van de luchtvaartmaatschappij, en Gary Wilson, CEO van easyJet Holidays, hebben twee contracten getekend voor het winterprogramma van de easyJet-groep in Marokko, aldus een persbericht van het ONMT.

Lees ook: EasyJet vermindert vluchten naar Marokko

EasyJet kondigde ook een belangrijk meerjarig partnerschap dat in de komende weken zal worden ondertekend. Dit zal de capaciteit aanzienlijk verhogen en nieuwe routes openen naar verschillende Marokkaanse bestemmingen. Het is de bedoeling de luchtvaartmaatschappij via deze verschillende overeenkomsten te positioneren op bestemmingen met een groot potentieel, waaronder Marokko, aldus dezelfde bron.

Lees ook: Easyjet breidt diensten naar Marokko uit

"Met dit partnerschap wil easyJet zijn aanwezigheid in Agadir en Marrakech verstevigen. Maar er wordt ook gewerkt om een gezamenlijk strategisch partnerschap te ontwikkelen waardoor easyJet kan uitbreiden naar andere Marokkaanse bestemmingen en het koninkrijk kan verbinden met de 34 Europese bestemmingen", aldus Adel El Fakir.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team