Zoeken

Verdacht overlijden ziekenhuisdirecteur in Tetouan

24 december 2022 - 18:00 - Marokko

©

Naar aanleiding van het overlijden van een gespecialiseerde arts en directeur van een privékliniek, heeft het parket van Tetouan een gerechtelijk onderzoek gelast.

Al Akhbar meldt dat de rechter een forensische onderzoek op het lichaam van de overledene heeft bevolen. Dit onderzoek zal in het provinciaal ziekenhuis Saniat Rmel worden verricht en zal meer duidelijkheid geven over de doodsoorzaak. Volgens sommige bronnen leed de arts aan een geestesziekte, waardoor zelfmoord niet is uitgesloten.

Lees ook: Lerares komt om na overstromingen in Tetouan

Pas wanneer de resultaten van de autopsie beschikbaar zijn, zal de ware oorzaak van deze als "verdacht" aangemerkte dood bekend zijn. Familieleden, collega’s en verwanten van de arts worden gehoord. De genoemde geestelijke stoornissen waren voor het publiek en het personeel van zijn kliniek moeilijk te begrijpen. Zijn dood heeft in ieder geval veel verdriet veroorzaakt bij zijn familie, collega’s, kennissen en buren.

Lees ook: Tanger: politie onderzoekt doodsoorzaak gevonden lichamen

Het dagblad benadrukt dat allen die hem kenden zijn grote menselijke kwaliteiten en zijn uitstekende relaties met zijn omgeving en zijn patiënten prijzen. Het parket van Tetouan verwachtte vrijdag de resultaten van de autopsie en het forensisch onderzoek, aldus dezelfde bronnen. In de komende dagen zal worden besloten of het stoffelijk overschot van de arts aan zijn familie wordt overgedragen voor de begrafenis.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team