Zoeken

Lerares komt om na overstromingen in Tetouan

14 december 2022 - 22:00 - Marokko

©

Het lichaam van een lerares die werkzaam was in een basisschool in de gemeente Jbel Lahbib in Tetouan, is door de inwoners van de stad ontdekt. De doodsoorzaak zou verdrinking zijn bij een brug die door de recente overstromingen is verwoest.

Het slachtoffer verdronk zondag op de terugweg van Tanger, waar zij met haar ouders de schoolvakantie had doorgebracht. Om naar haar werk te gaan probeerde zij volgens Assabah een brug over te steken die door de recente overstromingen in de regio was verwoest. Ze werd echter meegesleurd door het water.

Lees ook: Dodelijke overstromingen in Marokko

De brandweer kwam ter plaatse en bracht het lichaam van de lerares naar het mortuarium. De gendarmerie heeft een onderzoek ingesteld om de omstandigheden van deze tragedie op te helderen.

Lees ook: Twee doden door zware regenval in Marokko

Naar aanleiding van dit ongeluk zijn controle- en reddingscomités opgericht om de veiligheid van de inwoners te waarborgen. Ze zullen ook ingaan op verzoeken om bijstand en interveniëren op knelpunten, aldus dezelfde bron. Inwoners is gevraagd de wadi’s niet over te steken omdat het waterpeil hoog is na de stortregens van de voorbije dagen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team