Zoeken

Telefoon met overheidsinformatie gestolen in Salé

28 oktober 2021 - 20:40 - Gemeenschap

©

Twee jongemannen hebben in Salé de mobiele telefoon gestolen van een verantwoordelijke van het ministerie van Binnenlandse zaken. De daders werden geïdentificeerd en gearresteerd.

De telefoon is eigendom van een afdelingsverantwoordelijke belast met het toezicht op bepaalde werven die door Koning Mohammed VI werden gelanceerd. Twee jongemannen vielen haar op straat aan in de wijk Hay Essalam in Salé en beroofden haar van haar mobiele telefoon met gevoelige informatie.

Lees ook: Marokko: ambtenaar Binnenlandse Zaken verdacht van reeks diefstallen

Assabah bericht dat agenten van de mobiele brigade, de reddingsbrigade en de anti-bendebrigade werden ingezet om de twee daders terug te vinden, wat in een recordtijd gebeurde.

Na de arrestatie van de twee verdachten werd duidelijk dat er ze nog meer mensen hadden beroofd. Meerdere slachtoffers werden op het politiebureau geroepen om de twee te identificeren.

Lees ook: Arrestatie voor diefstal in villa Emirati prins in Rabat

Onderzoek toonde later aan dat de twee tot een criminele bende behoorden, die twee motorfietsen gebruikte om in verschillende wijken van Rabat mensen te beroven. Twee andere leden van de bende werden daarop gearresteerd. De vier verdachten werden in voorlopige hechtenis genomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team