Zoeken

Overvallers geldovermakingskantoor in Tetouan gearresteerd

3 december 2021 - 17:40 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Tetouan heeft woensdag twee personen gearresteerd wegens hun vermeende betrokkenheid bij de overval op een geldovermakingskantoor.

De vermoedelijke daders zijn 29 en 31 jaar oud en werden tijdens hun vlucht aangehouden, nadat ze een geldovermakingskantoor in Martil probeerden te beroven. Zij braken de inbraakwerende glasramen van het kantoor en bedreigden een vrouwelijke werknemer met een mes, aldus een verklaring van de Nationale Veiligheidsdienst DGSN.

Lees ook: Overval op geldovermakingskantoor in Casablanca

Uit de eerste gegevens van het onderzoek blijkt dat het gaat om twee recidivisten. Ze waren eerder ook al betrokken bij een diefstal en poging tot diefstal, gericht tegen twee geldovermakingskantoren in Tetouan in november jongstleden, voegt dezelfde bron eraan toe.

Lees ook: Marokkaan is nieuwe hip-hop ambassadeur in de Verenigde Staten

Bij een huiszoeking in hun woning werden kleding en bivakmutsen in beslag genomen, alsmede messen en grote sommen geld die kennelijk afkomstig waren van hun criminele activiteiten. De verdachten zijn in hechtenis geplaatst en er is een onderzoek ingesteld onder toezicht van het bevoegde parket.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team