Zoeken

Tarik Tissoudali teleurgesteld na niet-selectie door Marokko

28 december 2021 - 15:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Tarik Tissoudali heeft teleurgesteld gereageerd op zijn niet-selectie door Marokko voor de Afrika Cup 2022. De naam van de vleugelspeler van KAA Gent staat niet op de lijst van bondscoach Halilhodzic.

Ondanks zijn uitstekende prestaties bij de Belgische club, werd de Amsterdammer niet opgeroepen door Marokko. Hij is daar niet tevreden mee en laat het ook weten.

Lees ook: Tarik Tissoudali verkozen tot "Belgische Leeuw"

"Ik heb hier gemengde gevoelens bij. Ik ben een beetje teleurgesteld, maar aan de andere kant ben ik ook wel blij dat ik hier bij Gent niks hoef te missen," vertelt Tissoudali aan Het Laatste Nieuws.

Over de afwezigheid van Ziyech en Mazraoui zegt Tissoudali: "Volgens mij hebben zij ooit een conflict met de trainer gehad, waardoor ze niet geselecteerd zijn. Maar in mijn geval, denk ik dat hij gewoon de voorkeur geeft aan iemand anders."

Lees ook: Marokko wil Tarik Tissoudali, en Nederland?

Tarik Tissoudali heeft het wel moeilijk met de keuze van Halilhodzic. "Ik heb wel het gevoel dat er een paar spelers geselecteerd zijn van wie ik denk dat ik van meer waarde zou kunnen zijn voor het team."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team