Zoeken

"Speelstijl Manchester United past niet bij Sofyan Amrabat"

18 december 2023 - 22:30 - Sport

©

Volgens Jamie Carragher, voormalig speler van Liverpool, past de speelstijl die manager Erik ten Hag bij Manchester United nastreeft niet bij de kwaliteiten van de Marokkaanse middenvelder Sofyan Amrabat.

Carragher verklaarde dit na de wedstrijd van afgelopen zondag waarin Liverpool thuis gelijkspeelde tegen Manchester United (0-0), waardoor Arsenal de ranglijst blijft aanvoeren. Tijdens deze wedstrijd, waarin Amrabat een gele kaart ontving, merkte Carragher op dat de door Ten Hag gewenste speelstijl niet aansluit bij de vaardigheden van de Atlas Leeuw.

Lees ook: Nieuwe club voor Sofyan Amrabat?

In een verklaring aan Sky Sports benadrukte Carragher dat de speelwijze van ’The Red Devils’ niet bevorderlijk is voor Amrabat. "Het helpt zeker niet, Gary [Neville] benadrukt dit steeds wanneer je kijkt naar het spelersprofiel van United, met name bij hem. Een man-tot-man markeersysteem op het middenveld is niet in zijn voordeel. Hij kan niet constant blijven lopen," aldus Carragher.

Lees ook: Sofyan Amrabat uitstekend ondanks uitschakeling Manchester United

Sofyan Amrabat maakte aan het eind van de zomertransferperiode de overstap naar Manchester United op huurbasis van ACF Fiorentina tot juni 2024, voor een bedrag van 10 miljoen euro, met een optie tot koop voor 21,5 miljoen pond. Na een sterke start en indrukwekkende prestaties op het WK 2022 in Qatar, heeft de 27-jarige speler moeite zich te bewijzen bij Old Trafford.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team