Zoeken

Sofyan Amrabat toch gelukkig bij Manchester United

28 mei 2024 - 16:00 - Sport

©

Na het winnen van de FA Cup met Manchester United, dat Manchester City met 2-1 versloeg, en na de afgelopen weken indruk te hebben gemaakt, wil de Marokkaanse international Sofyan Amrabat graag bij Old Trafford blijven.

Na de dertiende FA Cup-titel van Manchester United afgelopen zaterdag, sprak Sofyan Amrabat over zijn toekomst. "Weet ik al wat ik volgend jaar ga doen? Nee, we gaan praten. Blijven is zeker een optie", zei hij tegen Ziggo Sport.

Lees ook: Sofyan Amrabat: wedergeboorte van een leeuw

De Marokkaanse international, die tot juni 2024 voor 10 miljoen euro door AC Fiorentina werd uitgeleend, speelde dit seizoen 30 wedstrijden, waarvan slechts negen in de Premier League. Na een moeilijke start heeft hij de afgelopen weken indruk gemaakt. En nu voelt hij zich thuis op Old Trafford. "Luister, ik denk dat het een heel moeilijk seizoen is geweest. Voor Manchester United moet het veel beter, en ook voor mij persoonlijk. We gaan praten", legde de 27-jarige speler uit. "Manchester United is de grootste club ter wereld, dus wie wil hier nu niet voetballen? Maar alle partijen moeten tevreden zijn met elkaar, dus we gaan nu samenzitten en kijken wat er gebeurt." Als de gesprekken succesvol zijn, zal de Engelse club in juni zijn optie tot koop van 21,4 miljoen euro bij Fiorentina lichten.

Lees ook: Sofyan Amrabat samen met Hakim Ziyech in Turkije?

Mocht er geen overeenstemming worden bereikt tussen Manchester United en de Atlas Leeuw, dan zou Sofyan Amrabat kunnen ingaan op het aanbod van een van de clubs die hem willen rekruteren. Crystal Palace en Fulham hebben de afgelopen vier weken allebei scouts gestuurd om de halvefinalist van het WK-2022 te bekijken. Amrabat kan Crystal Palace helpen naar een hoger niveau om een uitdager te worden in het Europese voetbal. De Eagles dreigen deze zomer vier spelers te verliezen. Fulham is op zoek naar een vervanger voor de Portugese middenvelder Joao Palhinha. En de Marokkaanse international zou een goede optie kunnen zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team